שתף קטע נבחר
 

התחלה מתוקה: טראפלס טירמיסו על מקל

הילדים חוזרים מחר לבית הספר ומה יותר כיף מלשלוח אותם עם הפתעה מתוקה יחד עם ארוחת העשר - שי-לי ליפא עם מתכון סופר דופר מתוק לטראפלס על מקל

בימוי: נעה רוזנפלד

בימוי: נעה רוזנפלד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

טראפלס טירמיסו על מקל

המרכיבים (לכ-30 טראפלס):

300 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות

1 קופסה (250 גר') גבינת מסקרפונה

1/4 כוס אספרסו (או 1/4 כוס מים רותחים מעורבבים עם כף גדושה קפה נמס)

2 כפות ליקר קפה

10 בישקוטים, מפוררים דק

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

4-3 בישקוטי, מפוררים דק

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הטראפלס: ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי). מוסיפים מסקרפונה ומערבבים לתערובת חלקה.
  2. מוסיפים אספרסו, ליקר קפה, פירורי בישקוטי ואינסטנט פודינג וניל ומערבבים.
  3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
  4. יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא לשעה להתייצבות.
  5. מצפים את הטראפלס: ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי).
  6. נועצים שיפוד בכל טראפל, טובלים בשוקולד המומס ומנערים מעודפי שוקולד.
  7. טובלים את כיפת הטראפלס במעט פירורי בישקוטי ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  8. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
טראפלס טירמיסו על מקל
צילום: נועם פריסמן
מומלצים