שתף קטע נבחר
 

עוגת גבינה עם פירות: המתכון הבריא

עוגת גבינה עם פירות טריים מלמעלה - המתכון הקלאסי והבריא לסוף הקיץ. כך תכינו אותה שלב אחר שלב

בשיתוף תנובה

 

משפחת קאהן שיתפה את המתכון האהוב עליה, עוגת גבינה עם פירות. ביקשנו מהשף ניב כהן, שף ערוץ מסעדנות ותנובה שף, שיהפוך את המתכון המשפחתי שלהם לבריא יותר, כדי שגם אתם תוכלו להכין את העוגה.

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

המרכיבים:

750 גר' גבינה לבנה 1/2%

גביע גיל

4 כפות קורנפלור

5 ביצים

1 אינסטנט פודינג בטעם וניל

4 כפות אגבה

כף תמצית וניל טהורה

מערבבים יחד את הגבינות, הגיל והקורנפלור לתערובת אחידה

 

דובדבנים או תותים טריים לרוטב ( ) ( )
דובדבנים או תותים טריים לרוטב

 

אופן ההכנה:

מוסיפים 5 חלמונים ואת האינסטנט פודינג - מערבבים שוב עד קבלת תערובת אחידה, מוסיפים את תמצית הוניל ואת האגבה, מקציפים 5 חלבונים לקצף יציב

מוסיפים את הקצף לבלילה בתנועת קיפול, ושופכים לתבנית

 

מניחים את התבנית בתבנית/כלי גדולים יותר, המלאים במים עד לגובה של שליש מהתבנית המונח

מכניסים לתנור. אופים כ-40 דקות (160 מעלות)

 

בסיום האפייה, פותחים מעט את התנור, ומניחים לעוגה להתקרר בפנים חצי שעה.

מקררים למשך ארבע שעות

  

אחרי שהעוגה מתייצבת במקרר מוציאים ומקשטים בדובדבנים או תותים טריים. להכנת הרוטב ניתן לטחון 150 גר' פרי.

 

הכתבה מוגשת בשיתוף תנובה




 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים