שתף קטע נבחר
 

משחק ילדים: שי-לי ליפא מכינה לדר נקטרינה

מייבשים את הפירות: לדר הוא ממתק פירות מיובשים שאפשר להכין בקלות בבית עם הילדים. שי-לי ליפא עם מתכון סופר דופר טעים ללדר נקטרינה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

לדר נקטרינה

המרכיבים (לעלה לדר גדול):

750 גר' "בשר" נקטרינה נטו (ללא קליפה וללא גרעינים)

2 כפות דבש

1 כף מיץ לימון

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-90 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מרסקים במעבד מזון את בשר הנקטרינה עם דבש ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  3. יוצקים את תערובת הנקטרינה ומשטחים לשכבה דקה ואחידה.
  4. מייבשים בתנור החם 8-6 שעות. הלדר צריך להיות מבריק וגמיש, אבל לא דביק. מוציאים ומצננים היטב.
  5. חותכים את הקצוות המיובשים, מפרידים מנייר האפייה, מגלגלים בנייר אפייה חדש ועוטפים בניילון נצמד. מקפידים לשמור ארוז.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
יוצאים לדרך
צילום: נועם פריסמן
מומלצים