משחק ילדים: שי-לי ליפא מכינה לדר נקטרינה
מייבשים את הפירות: לדר הוא ממתק פירות מיובשים שאפשר להכין בקלות בבית עם הילדים. שי-לי ליפא עם מתכון סופר דופר טעים ללדר נקטרינה
לדר נקטרינה
המרכיבים (לעלה לדר גדול):
750 גר' "בשר" נקטרינה נטו (ללא קליפה וללא גרעינים)
2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-90 מעלות טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מרסקים במעבד מזון את בשר הנקטרינה עם דבש ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את תערובת הנקטרינה ומשטחים לשכבה דקה ואחידה.
- מייבשים בתנור החם 8-6 שעות. הלדר צריך להיות מבריק וגמיש, אבל לא דביק. מוציאים ומצננים היטב.
- חותכים את הקצוות המיובשים, מפרידים מנייר האפייה, מגלגלים בנייר אפייה חדש ועוטפים בניילון נצמד. מקפידים לשמור ארוז.
העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50
יוצאים לדרך
צילום: נועם פריסמן
מומלצים