שתף קטע נבחר

רואים לך: יובל שרף עושה הוליווד

השחקנית היפה הגיעה לפרימיירה בכיכובה ופיזרה אבק כוכבים אמיתי, כשדפקה הופעה עם שמלה חושפנית והצמידה שפתיים עם הבעל. ומי עוד הגיעו להתמנגל?

צילום: רפי דלויה
רק חסר לך שטיח אדום. יובל שרף (צילום: רפי דלויה)

 

נכון, אנחנו מרבים לשפוט את איך שהכוכבים שלנו מתלבשים לשטיחים האדומים ולרוב שוכחים שפה זה לא הוליווד, אבל אם יש מישהי אחת שאנחנו יכולים לסמוך עליה שלא תאכזב אותנו זו השחקנית והפאשניסטה, יובל שרף. היפיפייה הגיעה למסיבה של סרט בכיכובה בשמלה שקופה וארוכה כשמתחת קומבניזון שחור, שכיאה להלבשה תחתונה גם חושף בדיוק אם קר לך או לא. תכלס, זה רק מגדיל את האימפקט ההוליוודי של הלוק. אנחנו לגמרי בעד.

צילום: רפי דלויה
אווו גם אנחנו רוצים נשיקה. יובל שרף ושלומי שבן (צילום: רפי דלויה)

 

אתמול (א') בערב נערכה מסיבת ההשקה של הסרט "ירח בבית 12" בהפקת "מובי פלוס", בכיכובם של שרף, יערה פלציג וגפן ברקאי, בז'אז'ו בר במתחם שרונה בתל אביב. כל כוכבי הסרט וחבריהם עלו על מדי א' והגיעו להנות מיין, חברה טובה ובעיקר מאור הזרקורים.

 

בין האורחים פגשנו גם את הבעל המסור של שרף, שלומי שבן, וכמובן החברה הטובה של השניים, קרן מור, גל לב וגאיה שליטא כץ שלמדו ביחד עם פלציג באותה כיתת משחק, הנשואה הטרייה יערה בנבנישתי ובעלה, אור גרינבלום, הדוגמנית נועם פרוסט, דפנה לוסטיג, לוסי דובינצ'יק ואחותה שני שגם משחקת בסרט, מאור שוויצר, שפרה קורנפלד עם בן הזוג מולי שגב ועוד.

צילום: רפי דלויה
מעדכנת אותנו שרוחות הסתיו כבר הגיעו. שרף (צילום: רפי דלויה)








 

 















 

צילום: רפי דלויה

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: רפי דלויה
מומלצים