שתף קטע נבחר
 

כך תכינו מלוואח פיצה בריא יותר

גם מלוואח וגם פיצה במנה טעימה אחת - מתכון מנצח שגם אתם תכלו להכין. צפו

בשיתוף תנובה

 

משפחת אלבז-וייס שיתפה את המתכון האהוב עליה - מלוואח פיצה. ביקשנו מהשף ניב כהן, שף ערוץ מסעדנות ותנובה שף, שיהפוך את המתכון המשפחתי שלהם לבריא יותר, כדי שגם אתם תוכלו ליהנות מהטעם.

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מלאווח פיצה בריא

 

המצרכים

4 עלי פילו מקמח מלא

כף שמנת למריחה 5%

כף רוטב עגבניות

80 גרם פתיתי מוצרלה

3 פטריות פרוסות דק

חצי פלפל חתוך לרצועות

5 פרוסות בטטה צלויות

3 פרוסות של בצל סגול

2 כפיות שמן זית

5 עלי אורגנו טרי

 

 ( ) ( )

 

אופן הכנה:

לסדר על תבנית אפייה עם נייר אפייה, שני דפים של בצק פילו מקופל לארבע (לחצי ושוב לחצי) (פעמיים, 2 דפים כל אחד)

למרוח כפית שמן זית על כל אחד

לאפות בתנור בחום של 160 מעלות למשך עשר דקות

להוציא ולמרוח אחד מהם בגבינת שמנת ולפזר את הפטריות והבצל

להניח את הדף הריק מעל, כך שהגבינה עם הבצל והפטריות בין שתי השכבות של הפילו

מעל יש למרוח את הרוטב עגבניות

לפזר את המוצרלה

לפזר את רצועות הפלפלים והבטטה האפויה

להכניס לתנור לעוד 5 דקות החום של 180 מעלות

להוציא לפזר את עלי האורגנו

 

הכתבה מוגשת בשיתוף תנובה

 

 





 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נלוואח פיצה. המנה האהובה על משפ' אלבז-וייס
מומלצים