שתף קטע נבחר

 

שוחים עם הזרם: מתכון לדג מרוקאי

ראש השנה כבר מאחורינו, אבל דג מרוקאי תמיד יתקבל בברכה: לירן גבאי מלמד איך להכין, שלב אחר שלב, דג בסגנון מרוקאי כמו של הסבתות

דג בנוסח מרוקאי, לירן גבאי "פלאפל גבאי"

 

המצרכים (ל-6 סועדים):

6 יחידות פילה מושט

1 חבילת כוסברה

1 פלפל חריף ירוק

1 פלפל אדום מתוק יבש

1 פלפל אדום מתוק פרוס

8 שיני שום קלופות

1 גזר חתוך

2 כפיות פפריקה אדומה מתוקה

1/2 כפית מלח

קורט פלפל שחור

1/2 כוס שמן

1 כוס מים

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב ושטוח מניחים את הכוסברה בתחתית. מפזרים מעל את הגזר, הפלפל החריף, שני סוגי הפלפל האדום ושיני השום.
  2. מניחים את הדגים בסיר כשהעור פונה כלפי מטה. בקערה מערבבים את כל התבלינים, מוסיפים את השמן, מערבבים ושופכים על הדג.
  3. מוסיפים מים לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים עד לצמצום הרוטב.

 

ד"ר שקשוקה מלמד איך לאכול ראש של דג:  

צילום: יוגב אטיאס ואלי סגל

צילום: יוגב אטיאס ואלי סגל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
כך תכינו דג מרוקאי
צילום: אפיק גבאי
מומלצים