שתף קטע נבחר
 

כך תכינו עוגת ביסקוויטים של פעם

עוגה שכולם אוהבים: מתכון מהיר ופשוט לעוגת ביסקוויטים קרה וטעימה שתזרוק אתכם ישר לטעמי הילדות

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

עוגת ביסקוויטים

המצרכים (לתבנית מלבנית):

1 חבילה ביסקוויטים

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס שמנת מתוקה

1 כוס חלב

לטבילה -

5 כפות שמנת

5 כפות חלב

1 כף ויסקי

לציפוי -

2 חבילות שוקולד מריר

5-7 כפות שמנת מתוקה

חופן שוקולד לבן מגורר

כך תכינו עוגת ביסקוויטים של פעם (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
כך תכינו עוגת ביסקוויטים של פעם(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הפודינג – מערבלים במיקסר 1 כוס שמנת יחד עם 1 כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג.
  2. שופכים לצלחת עמוקה את מצרכי הטבילה - חלב, שמנת וויסקי, וטובלים כל ביסקוויט בנוזלים במשך שתי שניות מכל צד.
  3. מסדרים את הביסקוויטים בתבנית, מורחים מעל שליש מכמות הפודינג, וחוזרים על הפעולה שלוש פעמים, עד שנוצרות שלוש קומות לעוגה.
  4. מכניסים למקרר למשך רבע שעה.
  5. ממיסים שוקולד מריר עם מעט שמנת, ומקררים מעט. התערובת שמתקבלת צריכה להיות סמיכה ולא נוזלית.
  6. מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים עליה את השוקולד.
  7. מכניסים למקרר למשך רבע שעה.
  8. מוציאים מהמקרר, ומפזרים מעל את השוקולד הלבן. ומאחסנים במקרר עד להגשה.

 

בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
כך תכינו עוגת ביסקוויטים של פעם
צילום: ירון ברנר
מומלצים