כך תכינו עוגת ביסקוויטים של פעם
עוגה שכולם אוהבים: מתכון מהיר ופשוט לעוגת ביסקוויטים קרה וטעימה שתזרוק אתכם ישר לטעמי הילדות
צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי
עוגת ביסקוויטים
המצרכים (לתבנית מלבנית):1 חבילה ביסקוויטים
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס חלב
לטבילה -
5 כפות שמנת
5 כפות חלב
1 כף ויסקי
לציפוי -
2 חבילות שוקולד מריר
5-7 כפות שמנת מתוקה
חופן שוקולד לבן מגורר
אופן ההכנה:
- מכינים את הפודינג – מערבלים במיקסר 1 כוס שמנת יחד עם 1 כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג.
- שופכים לצלחת עמוקה את מצרכי הטבילה - חלב, שמנת וויסקי, וטובלים כל ביסקוויט בנוזלים במשך שתי שניות מכל צד.
- מסדרים את הביסקוויטים בתבנית, מורחים מעל שליש מכמות הפודינג, וחוזרים על הפעולה שלוש פעמים, עד שנוצרות שלוש קומות לעוגה.
- מכניסים למקרר למשך רבע שעה.
- ממיסים שוקולד מריר עם מעט שמנת, ומקררים מעט. התערובת שמתקבלת צריכה להיות סמיכה ולא נוזלית.
- מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים עליה את השוקולד.
- מכניסים למקרר למשך רבע שעה.
- מוציאים מהמקרר, ומפזרים מעל את השוקולד הלבן. ומאחסנים במקרר עד להגשה.
בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי
כך תכינו עוגת ביסקוויטים של פעם
צילום: ירון ברנר
מומלצים