שתף קטע נבחר
 

"דלישס": כך תכינו סלט זוקיני

ירוק, קליל, פשוט וטעים: סלט זוקיני מהיר הכנה זה מה שאתם צריכים אחרי כל ארוחות החגים הכבדות

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סלט זוקיני עם בזיליקום וגבינת פטה

שף מאיר אלאלוף, מסעדת "מריפוסה" 

 

המצרכים:

4 זוקיני

2 לימונים, סחוטים

מלח

חופן עלי נענע

1/2 בצל סגול, פרוס לחצאי טבעות

חופן עלי בזיליקום ירוק

חופן עלי בזיליקום סגול

150 גרם גבינת פטה עזים

מעט שמן לתיבול

 

 (צילוםף ירון ברנר) (צילוםף ירון ברנר)
(צילוםף ירון ברנר)

אופן ההכנה:

  1. בעזרת מנדולינה או סכין חותכים את הזוקיני לרצועות דקות ומניחים בקערת ערבוב.
  2. סוחטים את מיץ הלימון לקערה עם הזוקיני, מוסיפים מלח ומחצית מכמות הבזיליקום והנענע.
  3. מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.
  4. מפזרים מעל הזוקיני את שאר העלים, מפוררים גבינת פטה בנדיבות, ומגישים.

 

בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילוםף ירון ברנר
סלט זוקיני קל הכנה
צילוםף ירון ברנר
מומלצים