אפליקציית משלוח החבילות שתכניס לכם כסף
אפליקציה חדשה מנסה להפוך את כולנו לשליחים למסירת חבילות לרגע ובכך לפתור שתי בעיות במכה אחת - לעזור לנו להרוויח כסף מהצד ולגרום לחבילות להגיע הרבה יותר מהר. "אפשר לבחור איזור ושעות עבודה ולייצר השלמת הכנסה"
יש לכם זמן פנוי ואתם חולמים להרוויח קצת כסף מהצד? אפליקציה חדשה בשם "פיק-פק" תאפשר לכם להיות שליחים שמוסרים חבילות ולממש את זה. מנהל השיווק של האפליקציה הגיע לאולפן כדי להסביר איך זה עובד. צפו בראיון:
"פיק-פק היא חברה שבאה לעשות שינוי בתחום שהרבה שנים לא קרה בו שום דבר", מסביר מנהל השיווק באפליקציית פיק-פק, מתי וינברג. "בדרך כלל אנחנו רוכשים מה שאנחנו רוצים ולוקח לנו בין ארבעה לחמישה ימים עד שאנחנו מקבלים את הסחורה הזו הביתה".
"אנחנו החלטנו שהדבר הזה צריך להשתנות והבשורה העיקרית של פיק-פק היא שאנחנו עושים סיים דיי דליברי (משלוח ביום הקנייה), כי אנחנו בנויים על יותר מזרוע אחת. סטודנט או פנסיונר יכולים להיות שליחים, לבחור את האיזור והשעות שהם רוצים לעבוד ולייצר השלמת הכנסה".
וינברג מסביר, "אנחנו מבצעים את השליחות בדברים שנרכשים בארץ או במקרה שמשהו מגיע מחו"ל והחברה הגדולה לא עושה את המשלוח האחרון, כי גילינו שיש בעיה גדולה מאוד בנושא".
יש כאלו שמביאים חבילות לפיצוציות.
"זאת סיטואציה שאפשר להתווכח עליה - האם נעים לי או לא נעים לי למשוך משם את הסחורה. בפיק-פק מביאים את הסחורה הביתה. קנית באחת מחברות האופנה שאת אוהבת לקנות בהן, ואותה שמלה נפלאה שאיתה את רוצה להגיע למסיבה, תגיע אלייך בו ביום".
יש לכם גם אחריות על החבילה?
"יש לנו אחריות על החבילה בדיוק כמו כל חברת שליחות אחרת. יותר מזה, יש לנו את כל הפרטים שמבטיחים שאנחנו יודעים מי עושה את העבודה בשבילנו, ויש שלושה סדרנים במשמרת. לרוב בשליחות הקונבציונלית אתה מזמין שליח, כשהוא מגיע אתה אומר 'תודה לאל', וכשהוא מוסר אתה אומר 'ברוך השם', אתה לא יודע מה קורה בדרך".
באפליקציה אפשר לראות את מספר הרכב של השליח, לאיפה הוא זז. אם הוא עצר וצריך לקבל על הראש, יש לי סדרן שיתן לו על הראש, אין מצב שהוא נעלם. השליחים שלנו מרוויחים יותר משליחים רגילים ולאלה שמבצעים את השליחות אנחנו הרבה יותר אטרקטיבים".
אם סחורה מגיעה מכל מיני ערים לכיוון ת"א, לשם מגיעים כל הקטנועים, כל אחד לוקח מה שצריך, מתפזר והעסק הזה נגמר בו ביום".
"השירות כבר פעיל בכל הארץ, אנחנו עוד לא מגיעים לאילת ולמצפה רמון אבל אנחנו בדרך גם לשם", מספר וינברג ומבטיח: "הכוונה שלנו לייצר את הפעילות בשנה הקרובה ומשם לקחת את הרעיון והניסיון ולצאת לעולם".