שתף קטע נבחר
 

החג הטבעוני של ננה שרייר

מעוגות דבש ללא דבש ועד למנגל ללא בשר ויוגורט רימונים ללא חלב - ננה שרייר מגישה את חדשות הטבעונות הכי חמות, ויש גם מתכון לזוקיני שנראה כמו פסטה

צילום: אלי סגל הפקה: פז מור

צילום: אלי סגל הפקה: פז מור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

זוקני "פסטה" עם עלי מנגולד ברוטב טופו

המצרכים (ל-2 מנות):

3 זוקני, חתוך לרצועות מסולסלות

צרור קטן של עלי מנגולד, חלוטים במים עם מלח

2 בצל קצוץ

4-5 שיני שום

1 חבילה של טופו רך, מפורר בידיים (עדיף אורגני)

מעט שמן זית לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. מזהיבים בצל במחבת יחד עם שיני שום ומעט שמן זית.
  2. מוסיפים את עלי המנגולד החלוטים.
  3. מוספים את הטופו המפורר.
  4. מוסיפים את הזוקני המסולסל.
  5. מתבלים במלח ופלפל.
  6. מערבבים, ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
ננה שרייר מגישה חדשות טבעונות חמות
צילום: ירון ברנר
מומלצים