החג הטבעוני של ננה שרייר
מעוגות דבש ללא דבש ועד למנגל ללא בשר ויוגורט רימונים ללא חלב - ננה שרייר מגישה את חדשות הטבעונות הכי חמות, ויש גם מתכון לזוקיני שנראה כמו פסטה
צילום: אלי סגל הפקה: פז מור
זוקני "פסטה" עם עלי מנגולד ברוטב טופו
המצרכים (ל-2 מנות):
3 זוקני, חתוך לרצועות מסולסלות
צרור קטן של עלי מנגולד, חלוטים במים עם מלח
2 בצל קצוץ
4-5 שיני שום
1 חבילה של טופו רך, מפורר בידיים (עדיף אורגני)
מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
- מזהיבים בצל במחבת יחד עם שיני שום ומעט שמן זית.
- מוסיפים את עלי המנגולד החלוטים.
- מוספים את הטופו המפורר.
- מוסיפים את הזוקני המסולסל.
- מתבלים במלח ופלפל.
- מערבבים, ומגישים.

ננה שרייר מגישה חדשות טבעונות חמות
צילום: ירון ברנר
מומלצים