שתף קטע נבחר
 

המתכון הבריא: מוקפץ סיני

כך תכינו את המנה הצבעונית שיכולה בקלות רבה להפוך לארוחה שלמה. שלב אחר שלב

בשיתוף תנובה

 

משפחת וארון שיתפה את המתכון האהוב עליה - מוקפץ סיני. ביקשנו מהשף ניב כהן, שף ערוץ מסעדנות ותנובה שף, להפוך את המתכון המשפחתי שלהם לבריא יותר, כדי שגם אתם תוכלו ליהנות מהטעם.

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מוקפץ סיני

3 חזי עוף חתוך דק

1 גמבה צהובה חתוכה רצועות

1 גמבה אדומה חתוכה רצועות

1 גזר לחתוך רצועות

1 בצל לבן חתוך לפרוסות

סלסלת פטריות טריות

4 כפות תירס

חצי ראש שום

2 גבעולים בצל ירוק

חצי חבילת נודלס מבושלת

 

הרוטב – תיבול

רבע כוס סויה דלת נתרן

כף סילאן

כפית 2 כפיות גינגר

כף שמן שומשום

גרידת לימון מלימון 1

מיץ לימון מלימון 1

2 כפות רוטב צ'ילי

 

 ההכנה

1. לחמם מחבת לטגן חזה עוף, להוסיף מחצית מכל התבלינים ג'ינג'ר, סויה,טריאקי, שום, גרידת לימון וחצי מיץ לימון, כף צ'ילי, כף סוכר חום

2. להוסיף בצל, פטריות לטגן עוד 5 דקות

3. להוסיף את שאר הירקות, להקפיץ, להוסיף את שאר התיבול שנשאר

4. להוסיף נודלס ובצל ירוק לערבב

 

 

בשיתוף תנובה




 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים