דקה על ארוחות חג
התנדבתם או נודבתם להיות המארחים בחג הזה? במקום לתלוש שערות ולהיכנס ללחץ, הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לעשות את זה ביעילות
חגי דקל
כך תארגנו ארוחת חג רבת משתתפים ביעילות ובקלות:
- שבוע לפני ארוחת החג צרו רשימה המחולקת לשני חלקים: תפריט מצד אחד ורשימת קניות מצד שני. זה יקל עליכם לא לשכוח כלום.
- קחו בחשבון את כל האורחים "המיוחדים" שלכם – טבעונים, רגישים לגלוטן, ילדים ועוד.
- הגיעו ליום האירוח עם מינימום מטלות, זה אומר לסיים את כל הקניות יום קודם.
- הכינו מה שאפשר לילה קודם – למשל, מרק, ממולאים או גפילטע פיש – כל אלה מאכלים שיכולים להיות במקרר גם לילה שלם.
- אל תסרבו לעזרה – אם מישהו מהאורחים מתנדב להביא מנה כלשהי - הכל יתקבל בברכה.
- נגמרה הארוחה והצטברו ערימות של כלים על השיש? אתם טורחים על האירוע הזה כבר שבוע, זה ממש בסדר אם אחד האורחים ישים יד.
טיפים לאירוח בחג: הכינו את הגפילטע פיש לילה קודם
צילום: ירון ברנר
מומלצים