שתף קטע נבחר

 

דקה על ארוחות חג

התנדבתם או נודבתם להיות המארחים בחג הזה? במקום לתלוש שערות ולהיכנס ללחץ, הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לעשות את זה ביעילות

חגי דקל

חגי דקל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

כך תארגנו ארוחת חג רבת משתתפים ביעילות ובקלות:

  • שבוע לפני ארוחת החג צרו רשימה המחולקת לשני חלקים: תפריט מצד אחד ורשימת קניות מצד שני. זה יקל עליכם לא לשכוח כלום.
  • קחו בחשבון את כל האורחים "המיוחדים" שלכם – טבעונים, רגישים לגלוטן, ילדים ועוד.
  • הגיעו ליום האירוח עם מינימום מטלות, זה אומר לסיים את כל הקניות יום קודם.
  • הכינו מה שאפשר לילה קודם – למשל, מרק, ממולאים או גפילטע פיש – כל אלה מאכלים שיכולים להיות במקרר גם לילה שלם.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

מכינים לילה קודם: גפילטע ומרק (צילום: Shutterstock) (צילום: Shutterstock)
מכינים לילה קודם: גפילטע ומרק(צילום: Shutterstock)

  • אל תסרבו לעזרה – אם מישהו מהאורחים מתנדב להביא מנה כלשהי - הכל יתקבל בברכה.
  • נגמרה הארוחה והצטברו ערימות של כלים על השיש? אתם טורחים על האירוע הזה כבר שבוע, זה ממש בסדר אם אחד האורחים ישים יד.

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
טיפים לאירוח בחג: הכינו את הגפילטע פיש לילה קודם
צילום: ירון ברנר
מומלצים