שתף קטע נבחר
 

ארז קומרובסקי אופה חלת בזיליקום חגיגית

מביתו בגליל, מגיש השף ארז קומרובסקי טור חדש על לחם, חלות, מאפים ומה שביניהם. הפעם, לכבוד החג, הוא אופה חלה חגיגית עם הרבה בזיליקום ושמן זית

 

צילום : אביהו שפירא

צילום : אביהו שפירא

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מתכון לחלת בזיליקום חגיגית, ארז קומרובסקי

המצרכים:

1 ק"ג קמח 

1 כף שמרים יבשים (או 30 גר' שמרים לחים)

1/3 כוס סוכר דמררה

1/3 1 כף מלח ים אטלנטי

1/2 ליטר מים קרים

3/4 כוס שמן זית

1 ביצה + 1 חלמון

חופן גדול של עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המצרכים לקערה, ולשים. מתפיחים תפיחה ראשונה בקערה במשך שעה.
  2. מחלקים לשלושה כדורים, ומתפיחים שוב 20 דקות.
  3. יוצרים "נחש" מכל כדור, וקולעים צמה.
  4. מתפיחים תפיחה אחרונה למשך כשעה.
  5. מושחים את החלה בשמן זית.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, כ-30 דקות.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חלת בזיליקום חגיגית של ארז קומרובסקי
מומלצים