"המטבח הערבי כבר הגיע למיינסטרים"
שף ערבי ושף יהודי בשיחה על אוכל: מה קורה כששף ערבי מצפון הארץ נפגש עם שף יהודי בתל אביב? את זה יגלו האורחים של מסעדת "דלידה", מסעדה השוכנת בדרום תל אביב, ומציעה למשך מספר ימים בלבד תפריט חובק מגזרים - וכן, יש גם כנאפה לקינוח
צילום: יוגב אטיאס
השף דן זוארץ מארח במטבחו את השף אליאס מטר, ועד סוף השבוע (22/10) יגישו השניים במסעדת "דלידה" ארוחת בראנץ' חובקת מגזרים, לרגל ציון שלוש שנים לפתיחתה של המסעדה. הבראנץ' יוגש מדי יום בין השעות 12:00-16:00, ובין המנות תמצאו חובזה עם בצל מקורמל, עולש חם עם יוגורט כבשים וגם מנות רציניות יותר כמו גדי על אורז, טלה ממולא בעלי גפן וקובנייה. המחיר: 64 שקלים לארוחה צמחונית ו-50-100 שקלים לארוחה הכוללת גם מנה עיקרית.
במוצ"ש הקרוב (22/10) תתקיים במקום ארוחת ערב משותפת שתתבסס על חומרי הגלם ועל מנות מהמטבח הערבי. חגיגות יום ההולדת יגיעו לשיאן ב-30/10, כשהשף זוארץ יבשל ארוחת ים בהשראת נמל עכו. בין המנות יהיו תבשיל פירות ים בשמפנייה (98 שקלים), סשימי ביוגורט ורימונים (58 שקלים) וסבידה עם מנגו וקרם הדרים (54 שקלים).
בצלחת אחת: שף ערבי ושף יהודי נפגשים בתל אביב לשיחה על אוכל
צילום: יח"צ
מומלצים