שתף קטע נבחר
 

חכם ברגע: הכל על סכו"ם

אוהבים לזלול? הכתבה הזאת בשבילכם: בעיצומה של תקופת החגים, כשנראה שכמעט כל מה שאנחנו עושים זה לשבת סביב השולחן, החלטנו לעזור לכם להכיר את החברים שלכם טוב יותר - הסכין, הכף והמזלג

צילום: אבי חי, מגישה: אלכסנדרה לוקש, תוכן: אסף זגריזק, הפקה: נועה חסלוביצר

צילום: אבי חי, מגישה: אלכסנדרה לוקש, תוכן: אסף זגריזק, הפקה: נועה חסלוביצר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

האופן שבו השתנה הסכו"ם במהלך השנים, משפיע לא רק על המזון, אלא גם על תרבות האוכל. אם בעבר הוגש לשולחן נתח ענק שנקרע באמצעות הידיים, התפתחות הסכו"ם יצרה מנות קטנות שניתן ללכוד במזלג, והיא גם חייבה נימוסי שולחן אחרים: כל מה שרציתם לדעת על סכו"ם.

 (צילום: Shutterstock) (צילום: Shutterstock)
(צילום: Shutterstock)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
כל מה שרציתם לדעת על סכו"ם
צילום: shutterstock
מומלצים