חכם ברגע: הכל על סכו"ם
אוהבים לזלול? הכתבה הזאת בשבילכם: בעיצומה של תקופת החגים, כשנראה שכמעט כל מה שאנחנו עושים זה לשבת סביב השולחן, החלטנו לעזור לכם להכיר את החברים שלכם טוב יותר - הסכין, הכף והמזלג
צילום: אבי חי, מגישה: אלכסנדרה לוקש, תוכן: אסף זגריזק, הפקה: נועה חסלוביצר
האופן שבו השתנה הסכו"ם במהלך השנים, משפיע לא רק על המזון, אלא גם על תרבות האוכל. אם בעבר הוגש לשולחן נתח ענק שנקרע באמצעות הידיים, התפתחות הסכו"ם יצרה מנות קטנות שניתן ללכוד במזלג, והיא גם חייבה נימוסי שולחן אחרים: כל מה שרציתם לדעת על סכו"ם.
כל מה שרציתם לדעת על סכו"ם
צילום: shutterstock
מומלצים