שתף קטע נבחר

 

ארוחת בראנץ': שי-לי מכינה שיפודי תפוחי אדמה

מחפשים מתכון קל להכנה שגם הילדים יאהבו ויצליחו להכין? שי-לי ליפא מלמדת להכין תפוחי אדמה בצורת ספירלה שאי אפשר שלא לאהוב

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

  

תפוחי אדמה על שיפודים

 

המצרכים (ל-4 מנות):

4 תפוחי אדמה לאפייה

שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

עלים מ-1 גבעול רוזמרין

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה: 

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ"מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
  3. מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי רוזמרין.
  4. אופים בין 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
תפוחי אדמה על שיפודים
צילום: נועם פריסמן
מומלצים