ארוחת בראנץ': שי-לי מכינה שיפודי תפוחי אדמה
מחפשים מתכון קל להכנה שגם הילדים יאהבו ויצליחו להכין? שי-לי ליפא מלמדת להכין תפוחי אדמה בצורת ספירלה שאי אפשר שלא לאהוב
תפוחי אדמה על שיפודים
המצרכים (ל-4 מנות):
4 תפוחי אדמה לאפייה
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
עלים מ-1 גבעול רוזמרין
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-175 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ"מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
- מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי רוזמרין.
- אופים בין 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
תפוחי אדמה על שיפודים
צילום: נועם פריסמן
מומלצים