שתף קטע נבחר
 

ננה שרייר מגישה: חדשות הטבעונות החמות

תפריט חורף מגידולים מקומיים במסעדה טבעונית בערבה; שף קינוחים חדש במסעדה ותיקה; רשת המבורגרים גדולה שהבינה ששווה להשקיע בטבעוניים, וגם מתכון לקציצות זוקיני וטופו

צילום: אלי סגל הפקה: פז מור

צילום: אלי סגל הפקה: פז מור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

קציצות זוקיני וטופו, ננה שרייר

 

המצרכים:

4 זוקיני, מגורר וסחוט (ללא נוזלים)

1 בצל, מקורמל במחבת עם מעט שמן זית

1 שקית טופו, מגורר

1 כוס קמח טף

מלח, פלפל שחור

מעט שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה.
  2. מערבבים היטב, עד לקבלת עיסה אחידה.
  3. יוצרים בידיים צורה של קציצות, מטגנים משני הצדדים, ומגישים חם.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
חדשות הטבעונות עם ננה שרייר, וגם מתכון לקציצות זוקיני
צילום: ירון ברנר
מומלצים