ננה שרייר מגישה: חדשות הטבעונות החמות
תפריט חורף מגידולים מקומיים במסעדה טבעונית בערבה; שף קינוחים חדש במסעדה ותיקה; רשת המבורגרים גדולה שהבינה ששווה להשקיע בטבעוניים, וגם מתכון לקציצות זוקיני וטופו
צילום: אלי סגל הפקה: פז מור
קציצות זוקיני וטופו, ננה שרייר
המצרכים:
4 זוקיני, מגורר וסחוט (ללא נוזלים)
1 בצל, מקורמל במחבת עם מעט שמן זית
1 שקית טופו, מגורר
1 כוס קמח טף
מלח, פלפל שחור
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה.
- מערבבים היטב, עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים בידיים צורה של קציצות, מטגנים משני הצדדים, ומגישים חם.
חדשות הטבעונות עם ננה שרייר, וגם מתכון לקציצות זוקיני
צילום: ירון ברנר
מומלצים