ר"ג או רמה"ש: מכבי ת"א מחפשת בית
הבעלים מיץ' גולדהאר מנהל מגעים עם ההתאחדות לכדורגל להקמת אצטדיון שיכיל 40 אלף איש במרכז הארץ וישמש גם את הנבחרת. האפשרויות: שיפוץ המגרש הלאומי לשעבר ברמת גן או בנייה על קרקע ייעודית ברמת השרון
לפני יומיים ערכו נציגי מכבי ת"א סיור באצטדיון ר"ג, לגבי כבר התקיימו מספר פגישות בימים האחרונים במטרה לקדם את אפשרות הבנייה המחודשת של האצטדיון הלאומי לשעבר.
במכבי ת"א רוצים לקבל נתונים לגבי הפיכה פוטנציאלית לבעלים על האצטדיון שקפא מפעילות, בשיתוף עם ההתאחדות לכדורגל, כשגם מועצת ההימורים ועיריית ר"ג נמצאים בסוד המגעים מאחורי הקלעים. סיורים דומים נערכו לאחרונה על ידי אנשי הצהובים ומי שמניע את העניינים, בין היתר, הוא עו"ד מורן מאירי. על הפרק נמצאת אופציה מקבילה לבניית מגרש חדש בקרקע ברמה"ש.
גולדהאר מעוניין להקים איצטדיון שישרת את הקבוצה, בעוד להתאחדות שהניעה את המגעים האחרונים, יש רצון בהקמת קומפלקס במרכז הארץ שישמש גם לאירוח משחקי נבחרת ישראל, בנוסף לסמי עופר בחיפה וטדי בירושלים. יש לציין שאם תאושר הקמת האצטדיון בבת-ים להפועל ת"א, גם הוא יהווה אלטרנטיבה לנבחרת.
המגעים מול ראש עירית רמה"ש, אבי גרובר, מתנהלים ברוח טובה יותר וההערכה היא כי הקמת אצטדיון בקרקע המיועדת יהיה מהיר יותר. לעומת זאת, מול ראש עיריית ר"ג, ישראל זינגר, המגעים איטיים והמצב בשטח מורכב יותר.
גורם המעורה בפרטים, סיפר ל-"ידיעות אחרונות" ו-ynet ספורט: "גולדהאר נחוש להקים אצטדיון לאומי במרכז, שישרת את מכבי ת"א את ההתאחדות את הנבחרת. זה יהיה בר"ג או ברמה"ש, מבחינתו המהלך יצא לפועל".
במכבי ת"א הבהירו כי במקביל למהלכים, ולמרות ביקורות מצד אלפי אוהדים על ההחלטה לעבור לאצטדיון בנתניה, אין החלטה לעבור בעונה הבאה לר"ג. המועדון ממשיך בתכנית שלוש השנים בנתניה, כולל הקמת יציע נוסף של 4,000 מקומות ישיבה והסדרה של הגעת רכבות לאיזור האצטדיון.