שתף קטע נבחר

 

זה לא סופגניה, זה סביח

כמה קל להפוך סופגניה לכריך אוורירי ומגרה - קבלו שני מתכונים לסופגניה במילוי מלוח: סביח סופגניה וסופגניה נורבגית עם סלמון וביצת עין

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

סופגניית סביח

המצרכים:

1 סופגניה ללא מילוי

1 כף טחינה

1/2 בצל קצוץ

חופן פטרוזיליה

3 פרוסות עגבנייה

1 ביצה קשה

2 פרוסות חציל מטוגן

 (צילום: שלמור דיגיטל) (צילום: שלמור דיגיטל)
(צילום: שלמור דיגיטל)

אופן ההכנה:
1. חוצים את הסופגניה לשניים, ומורחים טחינה בשני הצדדים.

2. מפזרים פטרוזיליה על שני חצאי הסופגניה, בצל קצוץ ופרוסות עגבנייה.

3. מניחים פרוסות חציל מטוגן, ומוסיפים פרוסות של ביצה קשה.

4. סוגרים את הסופגניה, ולחובבי הטחינה מומלץ להזליף עוד קצת מלמעלה.

 

סופגניה נורבגית עם סלמון מעושן

המצרכים:

1 סופגניה ללא מילוי

1 פרוסה סלמון מעושן

1 כף גבינה שמנת

3 גבעולי עירית

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 (צילום: שלמור דיגיטל) (צילום: שלמור דיגיטל)
(צילום: שלמור דיגיטל)
 

אופן ההכנה:

  1. חוצים את הסופגניה לשניים, ומורחים גבינת שמנת בשני הצדדים.
  2. מניחים פרוסות סלמון מעושן ומפזרים עירית קצוצה.
  3. מטגנים ביצת עין ומניחים אותה כטופינג על הסופגניה.

 

המתכונים והסרטונים באדיבות "מאפיות ברמן", המציעים סופגניה ללא מילוי במחיר 5.70 שקלים, להשיג ברשת חנויות ברמן בירושלים ובבני ברק

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שלמור דיגיטל
זה לא סופגניה, זה סביח
צילום: שלמור דיגיטל
מומלצים