ולקינוח: הר געש בקומה 15
למה בארץ קונדיטורים הם לא רוקסטארס, האם אנחנו צפויים לראות שינוי במעמדו של הקונדיטור בשנים הקרובות ולמה הלקוחות של מסעדת "טאיזו" יאכלו את הקינוחים שלהם בקומה 15 של הבניין - ועוד בחינם? ראיון עם הקונדיטורית אנה שפירו והשף יובל בן נריה
צילום: ירון שרון, עריכה: אסף אושי
חובבי קינוחים והרפתקאות קולינריות? הנה יוזמה שמותחת את הגבולות המוכרים: לרגל השקת תערובת קפה בטעמי וניל וקרמל, יגישו במשך שלושה ימים (12-15 בדצמבר) במסעדת "טאיזו" בתל אביב את כל הקינוחים בקומה ה-15 של הבניין, בלאונג' קינוחים מעוצב (על ידי סטייליסט המזון עמית פרבר, אשת התוכן אפרת אנזל והחטיבה העסקית של "נספרסו") בן כמה חדרים שנבנה במיוחד לאירוע.
גם מנת פתיחה של השף תוגש לסועדים און דה האוס - קונוס עם קציפת סויה לבנה ווניל עם טרטר דג ים קרמל מלוח פילה בקר ואצות נורי. לסועדים יוצעו עוד שתי מנות ספיישל שיתכתבו עם הקונספט. כל הקינוחים בקומה 15 יוגשו ללא תשלום.
הר געש במסעדת "טאיזו"
צילום: יח"צ
מומלצים