שתף קטע נבחר
 

ולקינוח: הר געש בקומה 15

למה בארץ קונדיטורים הם לא רוקסטארס, האם אנחנו צפויים לראות שינוי במעמדו של הקונדיטור בשנים הקרובות ולמה הלקוחות של מסעדת "טאיזו" יאכלו את הקינוחים שלהם בקומה 15 של הבניין - ועוד בחינם? ראיון עם הקונדיטורית אנה שפירו והשף יובל בן נריה

 

צילום: ירון שרון, עריכה: אסף אושי

צילום: ירון שרון, עריכה: אסף אושי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

חובבי קינוחים והרפתקאות קולינריות? הנה יוזמה שמותחת את הגבולות המוכרים: לרגל השקת תערובת קפה בטעמי וניל וקרמל, יגישו במשך שלושה ימים (12-15 בדצמבר) במסעדת "טאיזו" בתל אביב את כל הקינוחים בקומה ה-15 של הבניין, בלאונג' קינוחים מעוצב (על ידי סטייליסט המזון עמית פרבר, אשת התוכן אפרת אנזל והחטיבה העסקית של "נספרסו") בן כמה חדרים שנבנה במיוחד לאירוע.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

גם מנת פתיחה של השף תוגש לסועדים און דה האוס - קונוס עם קציפת סויה לבנה ווניל עם טרטר דג ים קרמל מלוח פילה בקר ואצות נורי. לסועדים יוצעו עוד שתי מנות ספיישל שיתכתבו עם הקונספט. כל הקינוחים בקומה 15 יוגשו ללא תשלום.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
הר געש במסעדת "טאיזו"
צילום: יח"צ
מומלצים