חשד לסלמונלה בחטיף על בסיס תפוח אדמה "דיפ ריבר"
חברת "אקו וויאר השקעות בע"מ" הודיעה על חשד לסלמונלה באחד מהרכיבים המשמשים לתיבול המוצר "דיפ ריבר" - חטיף על בסיס תפוח אדמה בטעם שמנת חמוצה ובצל ללא גלוטן, בתכולה 142 גרם. החברה פועלת להחזרת והשמדת המוצר מתאריכי התפוגה הבאים: 21.3.17, 22.3.17, 25.3.17, 8.4.17, 6.5.17.
מהחברה נמסר כי על אף שלא נמצאה סלמונלה בבדיקות שבוצעו במוצר הסופי, הוחלט מפאת זהירות מונעת לבצע החזרה יזומה של המוצר מהתאריכים הרלוונטיים.
(ynet)
מומלצים