שתף קטע נבחר
 

חנוכה טבעוני ועוד: ננה שרייר עם חדשות הטבעונות

השפית שיראל ברגר חוזרת לבשל, השוקולד שכבש את המרכולים ואת המסעדות, סופגניות במבחר מילויים וגם מתכון ללביבות טבעוניות קלות להכנה: ננה שרייר מגישה את חדשות הטבעונות החמות

צילום: אלי סגל הפקה: פז מור

צילום: אלי סגל הפקה: פז מור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

לביבות טבעוניות קלות להכנה

המצרכים:

5 תפוחי אדמה

1 בצל

1/2 כוס קמח תפוחי אדמה

מלח לפי הטעם

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה גסה.
  2. סוחטים את המיצים, ושופכים אותם (חוץ מהעמילן הלבן). מוסיפים מלח ומעסים.
  3. מוספים בצל לבן מגורר בפומפייה גסי, וסוחטים גם אותו.
  4. מוספים קמח ועוד קצת מלח, ומערבבים.
  5. מחממים שמן לטמפרטורה גבוהה (אך לא גבוהה מדי), ומטגנים בשני הצדדים.
  6. מוציאים לנייר סופג, ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
ננה שרייר מציגה: חנוכה טבעוני
צילום: אפיק גבאי
מומלצים