חנוכה טבעוני ועוד: ננה שרייר עם חדשות הטבעונות
השפית שיראל ברגר חוזרת לבשל, השוקולד שכבש את המרכולים ואת המסעדות, סופגניות במבחר מילויים וגם מתכון ללביבות טבעוניות קלות להכנה: ננה שרייר מגישה את חדשות הטבעונות החמות
צילום: אלי סגל הפקה: פז מור
לביבות טבעוניות קלות להכנה
המצרכים:
5 תפוחי אדמה
1 בצל
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה גסה.
- סוחטים את המיצים, ושופכים אותם (חוץ מהעמילן הלבן). מוסיפים מלח ומעסים.
- מוספים בצל לבן מגורר בפומפייה גסי, וסוחטים גם אותו.
- מוספים קמח ועוד קצת מלח, ומערבבים.
- מחממים שמן לטמפרטורה גבוהה (אך לא גבוהה מדי), ומטגנים בשני הצדדים.
- מוציאים לנייר סופג, ומגישים.
ננה שרייר מציגה: חנוכה טבעוני
צילום: אפיק גבאי
מומלצים