שתף קטע נבחר

 

"דלישס": מתכון לסופגניות מהירות

מנצחים את השיטה: בלי שמרים, בלי התפחה ובמינימום זמן - כך תכינו בעשר דקות סופגניות חמות וטעימות

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סופגניות מהירות ללא שמרים

המצרכים (לכ-20 סופגניות):

1 חבילה קטנה של קמח תופח (370 גר')

2 ביצים

2 לבן/אשל/גיל

2 כפות סוכר

2 כפות סוכר וניל

מעט מלח

1/2 כוס אבקת סוכר

1/2 כוס ריבת תות שדה למילוי

שמן לטיגון עמוק

 (  ) (  )
 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה קמח, סוכר, סוכר וניל וקצת מלח.
  2. מוסיפים את הביצים והאשל, ומערבבים היטב, עד לקבלת עיסה דביקה.
  3. מחממים את השמן בסיר קטן ועמוק. יוצרים בעזרת שתי כפות סופגניות עגולות (התהליך דורש מיומנות, ייתכן ובהתחלה ייצאו לכם סופגניות בצורות משונות, אל דאגה, הן גם טעימות).
  4. מטגנים את הסופגניות משני צדדים על להבה בינונית, כשלוש-ארבע דקות. חשוב מאוד שהשמן יהיה חם, אבל לא חם מידי, אחרת הסופגניות יהיו מוכנות מבחוץ אבל לא עשויות מבפנים.
  5. מוציאים את הסופגניות לצלחת עם נייר סופג.
  6. מעבירים את ריבת התות למזרק (אם היא קשה מדי אפשר לחמם אותה מספר שניות במיקרוגל), ומזריקים ריבה לכל סופגניה.
  7. בוזקים בנדיבות אבקת סוכר מעל, ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סופגניות מהירות ללא שמרים
מומלצים