שתף קטע נבחר
 

כך תכינו סלמון בסגנון תאילנדי

נמאס לכם מסלמון בתנור? השפית התאילנדית סוואלי אלדר מציעה מתכון מתקתק של סלמון ברוטב שזיפים בסגנון תאילנדי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

שפית סוואלי אלדר (  ) (  )
שפית סוואלי אלדר
  

סלמון ברוטב שזיפים

המצרכים:

500 גר' פילה סלמון

2 כפיות רוטב הוי סטיר

20 גר' זנגוויל טרי (ג'ינג'ר)

1/4 כוס רוטב שזיפים

3 כפות רוטב סויה בהירה

1/4 כוס מירין

2 כפות רוטב תמרהינדי

3 כפות בצל מטוגן - לקישוט

1 צ'ילי יבש - לקישוט

 (  ) (  )

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הדג - מורחים ג'ינג'ר ורוטב אויסטר על הדג, ומשרים אותו עם הרוטב במשך 20 דקות.
  2. מכינים את הרוטב - יוצקים מרוטב השזיפים לסיר ומוסיפים רוטב סויה, מירין ותמרהינדי ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים את הדג לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 15 דקות. מוציאים מהתנור, ויוצקים מעל את הרוטב.
  3. הגשה - מסדרים בצל מטוגן וצ'ילי מטוגן על צלחת הגשה, שמים מעל את הדג ומגישים.

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים