חדשות טבעוניות עם ננה שרייר
חשבתם שהסצנה הטבעונית לא פורחת מחוץ לתל אביב? אז תחשבו שוב: מסעדה טבעונית חדשה במצפה רמון, פופ אפ מרקים בפרדס חנה וגם מתכון מגרה למסבחה כרובית וחציל
צילום: אורי דוידוביץ' הפקה: פז מור
מסבחה כרובית וחציל
המצרכים (ל-2 מנות):
1 חציל קלוף, קלוי בתנור
1/3 כרובית צלויה בתנור
2 עגבניות צלויות בתנור
1 עגבנייה טרייה
לקישוט -
חופן גמבות, צלויות בתנור
חופן שקדים, קלויים
חופן זעתר טרי
מלח
מעט שמן זית
1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה:
- קולפים את העגבניות. מכניסים את החציל, הכרובית והעגבניות הצלויות לתוך קערה, ומועכים הכל בעזרת מזלג.
- מוסיפים עם גרדת עגבנייה טרייה.
- מתבלים בשמן זית, לימון ומלח.
- מעבירים לצלחת גדולה ועמוקה, מקשטים עם קוביות גמבה.
- מוסיפים מלמעלה זעתר ושקדים קלויים, ומגישים.
חדשות הטבעונות: מסעדה חדשה במצפה רמון
צילום: ירון ברנר
מומלצים