שתף קטע נבחר
 

חדשות טבעוניות עם ננה שרייר

חשבתם שהסצנה הטבעונית לא פורחת מחוץ לתל אביב? אז תחשבו שוב: מסעדה טבעונית חדשה במצפה רמון, פופ אפ מרקים בפרדס חנה וגם מתכון מגרה למסבחה כרובית וחציל

 

צילום: אורי דוידוביץ' הפקה: פז מור

צילום: אורי דוידוביץ' הפקה: פז מור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מסבחה כרובית וחציל

 

המצרכים (ל-2 מנות):

1 חציל קלוף, קלוי בתנור

1/3 כרובית צלויה בתנור

2 עגבניות צלויות בתנור

1 עגבנייה טרייה

לקישוט -

חופן גמבות, צלויות בתנור

חופן שקדים, קלויים

חופן זעתר טרי

מלח

מעט שמן זית

1/2 לימון סחוט

 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)
 

אופן ההכנה:

  1. קולפים את העגבניות. מכניסים את החציל, הכרובית והעגבניות הצלויות לתוך קערה, ומועכים הכל בעזרת מזלג.
  2. מוסיפים עם גרדת עגבנייה טרייה.
  3. מתבלים בשמן זית, לימון ומלח.
  4. מעבירים לצלחת גדולה ועמוקה, מקשטים עם קוביות גמבה.
  5. מוסיפים מלמעלה זעתר ושקדים קלויים, ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
חדשות הטבעונות: מסעדה חדשה במצפה רמון
צילום: ירון ברנר
מומלצים