שתף קטע נבחר
 

ננה שרייר לטבעונים: "החרימו את המנגלים המשפחתיים"

"טבעוננה": לרגל הקונגרס הטבעוני של עמותת "ויגן פרנדלי" שיתקיים בתל אביב קוראת ננה שרייר לטבעונים להחרים את אירועי המנגל המשפחתיים שכלולים בהם מנות של בשר על האש. עוד בתוכנית: קפה חדש ומעניין, פטרייה חדשה בטעם לובסטר ופירות ים , מסעדה טבעונית חדשה ותפריט טבעוני ברשת בתי קפה

 

צילום: אורי דוידוביץ' הפקה: פז מור

צילום: אורי דוידוביץ' הפקה: פז מור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

פיצה טבעונית, "קפה ביגה" (צילום: אסף לוי) (צילום: אסף לוי)
פיצה טבעונית, "קפה ביגה"(צילום: אסף לוי)

זוקיני ממולא בקינואה אדומה ולבנה ועגבניות מיובשות

המצרכים:

4 זוקני מרוקן

למילוי -

1 כוס קינואה אדומה ולבנה מבושלת לפי הוראות היצרן

חופן עגבניות מיובשות

1 בצל לבן קצוץ, לא חייבים

חופן כוסברה (או כל ירק אחר שאוהבים)

מלח פלפל

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. חולטים את הזוקיני במים רותחים עם מלח במשך 7 דקות. מעבירים לקערת מי קרח בשביל לעצור את הבישול.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
  3. ממלאים את הקישואים, ומברישים אותו בשמן זית.
  4. מכנסים לתנור למשך 7 דקות, וצורבים בטמפרטורה של 190 מעלות.
  5. אפשר להגיש עם קרם סלק או עם טחינה.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אסף לוי
פיצה טבעונית, חדשות הטבעונות עם ננה שרייר
צילום: אסף לוי
מומלצים