ננה שרייר לטבעונים: "החרימו את המנגלים המשפחתיים"
"טבעוננה": לרגל הקונגרס הטבעוני של עמותת "ויגן פרנדלי" שיתקיים בתל אביב קוראת ננה שרייר לטבעונים להחרים את אירועי המנגל המשפחתיים שכלולים בהם מנות של בשר על האש. עוד בתוכנית: קפה חדש ומעניין, פטרייה חדשה בטעם לובסטר ופירות ים , מסעדה טבעונית חדשה ותפריט טבעוני ברשת בתי קפה
צילום: אורי דוידוביץ' הפקה: פז מור
זוקיני ממולא בקינואה אדומה ולבנה ועגבניות מיובשות
המצרכים:
4 זוקני מרוקן
למילוי -
1 כוס קינואה אדומה ולבנה מבושלת לפי הוראות היצרן
חופן עגבניות מיובשות
1 בצל לבן קצוץ, לא חייבים
חופן כוסברה (או כל ירק אחר שאוהבים)
מלח פלפל
אופן ההכנה:
- חולטים את הזוקיני במים רותחים עם מלח במשך 7 דקות. מעבירים לקערת מי קרח בשביל לעצור את הבישול.
- בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
- ממלאים את הקישואים, ומברישים אותו בשמן זית.
- מכנסים לתנור למשך 7 דקות, וצורבים בטמפרטורה של 190 מעלות.
- אפשר להגיש עם קרם סלק או עם טחינה.
פיצה טבעונית, חדשות הטבעונות עם ננה שרייר
צילום: אסף לוי
מומלצים