שתף קטע נבחר
 

שגב משה מכין שקשוקה עם טונה

שקשוקה עם נקניקיית מרגז כולם כבר מכירים, אבל מה עם שקשוקה וטונה? השף שגב משה מפתיע עם שקשוקה קצת אחרת. ולא לשכוח את הלחם הטרי

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

שף שגב משה (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
שף שגב משה(צילום: נועם פריסמן)
 

 

 

שקשוקה טונה

המצרכים (ל-3 מנות):‬

4 כפות שמן זית‬

1 כף גדושה אריסה‬

2 שיני שום, כתושות‬

1 קופסה של טונה בשמן

1 עגבניה מקולפת מראש, וחתוכה לקוביות‬

2 כוסות עגבניות, מרוסקות‬ 

1 כף פפריקה מתוקה‬

1/2 צרור שמיר‬

1/2 צרור כוסברה‬

1/2 צרור פטרוזיליה‬

1/2 לימון טרי‬

6 ביצים ‬

‬להגשה: חלה או לחם לבן טרי‬

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)

אופן ההכנה:‬

  1. מחממים מחבת גדולה ועמוקה‬, מוסיפים שמן זית, שום ואריסה‬.
     (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
     
  2. מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב.‬
  3. ממשיכים לבשל על להבה גבוהה, ומוסיפים את העגבניה החתוכה. לאחר מספר דקות מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת הפפריקה‬.
     (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
  4. מערבבים ומכסים את המחבת, ומבשלים במשך 20 דקות עד לקבלת רוטב עשיר וסמיך‬.
     (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
  5. בשלב זה משלימים תיבול - מלח, פלפל ולבסוף מוסיפים צמחי תבלין טריים וקצוצים דק.
     (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
     (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
  6. סוחטים חצי לימון ושוברים ביצים לתוך הרוטב המבעבע.‬
  7. מכסים ומבשלים 10 דקות.

 

* מגישים עם חלה טרייה או עם לחם לבן‬.

 

"מסעדת הפועלים של שגב"- משודרת בימי שישי בשעה 18:30 ברשת, ערוץ 2

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
עם טונה. השקשוקה של שגב
צילום: נועם פריסמן
מומלצים