הטאקו היקר ביותר בעולם נמכר תמורת 27,960 דולר
כמה הייתם משלמים עבור טאקו טעים במיוחד? במסעדה יוקרתית במכסיקו נמכר הטאקו בסכום השערורייתי של כמעט 90 אלף שקלים. וכמה מנות ממנו כבר נמכרו?
חשבתם שהמחירים במסעדות בתל אביב יקרים? כנראה שלא שמעתם על המחיר השערורייתי שמבקשת מסעדה יוקרתית במכסיקו בשביל מנה אחת של טאקו, המגיעה עם שוט של טקילה.
עם יד על הלב: כמה אתם הייתם מוכנים לשלם על טורטיית תירס רכה ומוזהבת הממולאת בקובה ביף, לובסטר, גבינת ברי עם כמהין שחור, קוויאר בלוגה וסלסה המופקת מפלפלי מוריטה מיובשים? אתר הנופש החדש של "גראנד ולאס לוס קאבוס" במכסיקו תימחר את הטאקו היקר ביותר בעולם בכ-25,000 דולר (כמעט 90 אלף שקלים), והוא נמכר רק במסעדה היוקרתית של המלון, פרידה (Frida).
למעשה, המנה מוצעת כבר מזה חודש בתפריט החדש, אך אף אחד לא הזמין אותה, עד שביום שישי האחרון נודע כי נערכה מכירה פומבית של הטאקו וההכנסות מן המנה המכסיקנית יתרמו לטובת קרן הילדים של לוס קאבוס (אונקולוגיה, קרדיולוגיה וטיפול נמרץ לילדים).
בשביל להמתיק את העסקה ולעודד משתתפים נדיבים לפתוח את ה"ארנק" שלהם, הזוכה קיבל גם שוט טקילה "ליי" 925, שנמזגה מתוך בקבוק ליי דיאמנט בשווי 3.5 מיליון דולר.
כדי להציג את הטאקו ואת הטקילה לזוכה המאושר והמעושר, שני מאבטחים ליוו את הבקבוק הנוצץ אל אולם הנשפים של המלון, ושף אתר הנופש, חואן ליקריו, וצוות מסעדת פרידה יצרו תהלוכה משעשעת לכיוון הבמה.
אבל במקום לזלול במהירות את הטאקו בעולם, הזוכה המאושר - מייק פטרסון, העניק אותו לשני אורחים שלו, ביניהם הבעלים של חברת הנדל"ן "לוס קאבוס", ריינה יוסטון, מה שהופך את כל הסיפור כנראה לתעלול יחצנ"י מבריק.
"אז מה זה הטעם של 27,960 דולר?" נשאל יוסטון, וענה: "טעים בטירוף".