שתף קטע נבחר
 

החג הלבן: סיור בין הגבינות של שוק הכרמל

גבינה במעטפת פחם, עם ויסקי או עם תבלינים, מחלב בקר, כבשים או עזים - לרגל חג השבועות יצאנו לסיור בשוק הכרמל בתל אביב כדי לנסות ולהבין איזו גבינה כדאי לנו לבחור, איך נוצרים הטעמים השונים וגם האם הישראלים באמת רוכשים יותר גבינות לקראת שבועות? צפו

צילום: ירון שרון

צילום: ירון שרון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
חג השבועות, שיש המכנים אותו גם "חג הגבינות", הוא הזדמנות מצוינת להבין איזה גבינות נמצאות על המדפים בשוק, מה ההבדל בין גבינה שיושנה במשך שנה לכזו שיושנה במשך שנתיים, מה טעמה של גבינה עם ויסקי, וגם - מהי גבינה מקורית, והאם הישראלים באמת רוכשים יותר גבינות בחג השבועות?   
 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)
 
יצאנו לסיור בשוק הכרמל בתל אביב, וגילינו עולם שלם של גבינות - החל מגבינות מפולפלות, דרך גבינות במעטפת פחם ועד לגבינות עם ויסקי ותבלינים. גבינות מחלב פרה, עזים או כבשים, כל אחת עם הטעם הייחודי שלה שנוצר כתוצאה מהאקלים באזור בו יוצרה, מהאופן בו עישנו אותה וגם, תאמינו או לא, מסוג העשב שהפרה, העז או הכבשה אכלו במהלך חייהן. אז איך בוחרים את הגבינה המושלמת? צפו.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
אז איך בוחרים גבינה?
צילום: shutterstock
מומלצים