אייל שני: "ואז הבנתי שאני מבשל לעשירים"
הפיתות של אייל שני כובשות את העולם: אחרי סניפים של "מזנון" בווינה ובפריז, אייל שני יפתח בשלושת החודשים הקרובים שני סניפים נוספים - במלבורן ובניו יורק. פגשנו אותו מאחורי הקלעים של צילומי פרסומת חדשה בכיכובו לשיחה על אוכל, על השותפים ועל מחירי מנות במסעדות בארץ. שני: "כשפתחנו את 'מזנון' הייתי בטוח שנפסיד את המכנסיים כי בתמחור לא היה רווח כמעט, אבל היום זה המנוע הכלכלי שלנו"
כתבת: תיקי גולן, צילום: אבי חי
פגשנו את השף אייל שני על הסט של פרסומת חדשה בכיכובו, רגע לפני שהוא פותח שני סניפים חדשים של "מזנון" במלבורן ובניו יורק. שני הסניפים האלה יצטרפו לשני סניפים נוספים שקיימים כבר בעולם - בפריז ובוינה. התוכנית של שני: לתרגם את כל ערי העולם לתוך פיתה, ובניו יורק הוא מתכוון "להמציא מחדש את ההמבורגר" ולהקים שם "היכל של כרוביות זהובות", כדבריו.
את הפרסומת, שעוסקת בפסטיבל אוכל הרחוב "פפסי מקס טופ סטריט פוד" (שיתקיים ב-20 דוכני אוכל רחוב ברחבי הארץ בין התאריכים 26-16 ביולי) ביים שחר סגל, חברו הקרוב של שני, שותפו לעסקים, ומי שעושה איתו כברת דרך ארוכה מאוד על המרקע. "כשביקשתי משחר להצטרף אלי למסעדה הוא אמר לי שבחיים לא יעשה איתי עסקים". צפו.
אייל שני: "פעם בישלתי רק לעשירים"
צילום: יוסי סליס
מומלצים