שתף קטע נבחר
 

כך תכינו גלידה בבית

מגלידה קפה ועד גלידה פטל ובמבה אדומה: מכורים למכונת הגלידה שלכם אבל נמאס לכם להכין כל פעם את אותן הגלידות? קבלו ארבעה מתכונים מקוריים שיצננו לכם את הטמפרטורות הגבוהות שבחוץ

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

גלידה קפה

המצרכים:

4 חלמונים

1.5 כוסות שמנת מתוקה

1 כוס חלב

3/4 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

1 כף קפה נמס מומס בכף מים רותחים

 (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
(צילום: אלון מסיקה)
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר קטן חלב, סוכר, וניל ושמנת. לא להרתיח.
  2. בקערה טורפים את החלמונים ואז לאט מוזגים עליהם רבע מהתערובת החמה תוך כדי ערבוב מתמיד.
  3. מחזירים את התערובת עם החלמונים לתוך הסיר וממשיכים לחמם על אש בינונית תוך כדי ערבוב וגירוד תחתית הסיר עד שהתערובת מסמיכה.
  4. מוזגים את התערובת דרך מסננת לקערה.
  5. מקררים את התערובת ומכניסים למקרר לכשעתיים.
  6. מכניסים למכונת גלידה ל-20-25 דקות.

 

סורבה אבטיח קוקוס

המצרכים:

600 גר' אבטיח (כ-4 כוסות)

1 פחית קרם קוקוס

מיץ מלימון אחד

1/4 כוס סוכר

1/4 כוס מים

 (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
(צילום: אלון מסיקה)
 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים וסוכר עד להמסה של הסוכר.
  2. טוחנים אבטיח במעבד מזון
  3. מערבבים אבטיח, לימון, קוקוס ומי סוכר. מקררים.
  4. מכניסים למכונה ל-20-25 דקות.

 

גלידה פטל ובמבה אדומה

המצרכים:

2 מיכלים (500 מל) שמנת להקצפה

1/2 פחית (כ-200 גרם) חלב ממותק

1 כוס מחית פטל (טוחנים פטל טרי או קפוא ומסננים)

חופן במבה אדומה

 (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
(צילום: אלון מסיקה)
 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים ביחד שמנת, חלב ממותק ופטל ומקררים.
  2. מכניסים למכונה ל-20 דקות.
  3. מוציאים, מעבירים לכלי מתאים, מערבבים פנימה במבה אדומה ושומרים בהקפאה

 

סורבה לימון

המצרכים:

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס מים

גרידה מלימון אחד

1 כוס מיץ לימון סחוט

חופן דובוני גומי

 (צילום: אלון מסיקה) (צילום: אלון מסיקה)
(צילום: אלון מסיקה)
 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים עם סוכר עד שהסוכר נמס.
  2. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את המיץ והקליפה.
  3. מקררים.
  4. מכניסים למכונה ל-25 דקות, מוציאים, מוסיפים דובוני גומי ומעבירים לשעתיים נוספות במקפיא

 

מתכונים וסטיילינג: שרית נובק, מיס פטל

כלים ומכונת גלידה: Golf & Co

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אלון מסיקה
סורבה אבטיח קוקוס
צילום: אלון מסיקה
מומלצים