כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי
זעתר יבש, פפריקה מעושנת, תפוחי אדמה - ואתם כמעט שם: ננה שרייר מגישה מתכון מנצח וקל להכנה של תפוחי אדמה בתנור, כמו שהיא זוכרת מבית אבא
תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי
המרכיבים:
6-4 תפוחי אדמה (רצוי אורגניים, אך לא חובה)
מעט שמן זית
מלח אטלנטי - לפי הטעם
1 כף טימין
1 כפית פפריקה מעושנת
4 ענפים של זעתר יבש

(צילום: דדי ליפשיץ)
אופן ההכנה:
- חותכים את תפוחי האדמה לפלחים ויוצקים מעליהם שמן זית.
- מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ובוזקים מלח.
- מפזרים טימין ופפריקה מעושנת באופן שווה על תפוחי האדמה ומפזרים את הזעתר מסביב.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות עד להשחמה.
טיפ:
אם בא לכם להוסיף לתפוחי האדמה חברים - אני ממליצה על גזר, תירס, פלפלים, בצלים ושום.



בסגנון גיאורגי. תפוחי האדמה של ננוצ'קה
צילום: דדי ליפשיץ
מומלצים