קלאסיקה בצלחת: רוטב שמנת ופטריות
קלאסיקה שאין לה תחליף - רוטב שמנת ופטריות קטיפתי, איכותי ומעובה כמו במסעדות, שניתן למזוג אותו על בבית תפוחי אדמה מבושלים, אורז ופסטה.
המרכיבים:
50 גרם חמאה
3 בצלים בינוניים, קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות
300 גרם פטריות שמפיניון קצוצות (2 סלסלות)
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- ממיסים את החמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל שקוף.
- מגבירים את האש ומוסיפים את הפטריות והתבלינים. מאדים כ 7 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון שחום.
- מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב נזהרים לא להביא את הרוטב לרתיחה מתקנים טעם ומגישים.
פורסם לראשונה
רוטב שמנת פטריות
צילום: shutterstock
מומלצים