שתף קטע נבחר
 

קלאסיקה בצלחת: רוטב שמנת ופטריות

קלאסיקה שאין לה תחליף - רוטב שמנת ופטריות קטיפתי, איכותי ומעובה כמו במסעדות, שניתן למזוג אותו על בבית תפוחי אדמה מבושלים, אורז ופסטה.

 

 

המרכיבים:

50 גרם חמאה

 

3 בצלים בינוניים, קצוצים דק

 

3 שיני שום קצוצות

 

300 גרם פטריות שמפיניון קצוצות (2 סלסלות)

 

מלח ופלפל שחור גרוס

 

1 כוס שמנת מתוקה

 

כמו במסעדה. רוטב פטריות ושמנת (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
כמו במסעדה. רוטב פטריות ושמנת(צילום: shutterstock)

 

 

 

אופן ההכנה:

 

 

  1. ממיסים את החמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל שקוף. 
  2.  מגבירים את האש ומוסיפים את הפטריות והתבלינים. מאדים כ 7 דקות, עד שהפטריות מקבלות גוון שחום.
  3. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב נזהרים לא להביא את הרוטב לרתיחה מתקנים טעם ומגישים.

 

 

 


פורסם לראשונה

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
רוטב שמנת פטריות
צילום: shutterstock
מומלצים