השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"
כתבים מצייצים - לכל הציוצים > איך מקלפים עגבנייהמתכונים רבים מתחילים מקילוף עגבניות, פעולה שרבים נרתעים ממנה. השף מאיר דנון מדגים קילוף עגבנייה בצורה קלה פשוטה השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים , בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב- פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: ירון ברנרשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבה מומלצים