אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
הפיליפינית החריפה - נודלס עוף ובוטנים
/ מסעדת ג'ירף
המנה המיתולוגית של מסעדת ג'ירף שכולה שיר הלל לעוף, חלב קוקוס , חמאת בוטנים וכוסברה
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
300 גרם (1/2 חבילה) אטריות ביצים, מבושלות לפי הוראות היצרן
1/2 כוס רצועות חזה עוף (135 גרם)
2 כפות מחית קארי אדום
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
3/4 כוס חלב קוקוס (150 מ"ל)
3/4 ציר עוף (150 מ"ל)
1 כף בוטנים מטוגנים גרוסים
1 כף בוטנים מטוגנים שלמים
1/4 כוס מקלות בצל ירוק (30 גרם)
1 כוס כוסברה, קצוצה גס
אופן ההכנה
במעט שמן מטגנים בווק על להבה גבוהה עוף, ג'ינג'ר, שום ובצל ירוק
מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס, קארי ומלח, סוכר ואת 2 סוגי הבוטנים. מצמצמים את הרוטב במשך דקה ומוסיפים לרוטב את האטריות.
הגשה:
מחלקים לקערות אישיות ומפזרים מעל כוסברה
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©