אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
כנאפה בל ג'יבנה
כרוש ממולא
קוסה מחשי - קישואים ממולאים
סמבוסק חלבי
/ גרסיה גרגו - מתוך הספר "הבישול הלבנוני"
כיסנים מטוגנים ממולאים בבשר.
כ-30 כיסנים
ציון גולשים:
(85 מדרגים)
חומרים
3 כוסות קמח
2 כפות שמן
2 כפות גדושות שומשום
1 כפית מלח
כ- 1.5 כוסות מים
למלית:
2 בצלים
3-2 כפות שמן
150 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור , קינמון
קמח לרידוד
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק גמיש שאיננו נדבק לידיים. מניחים כ-15 דקות.
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה. מערבבים פנימה את הבשר, מתבלים ומבשלים כ-5 דקות. מצננים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, וקורצים עיגולים בכוס או בחותכן עגול. מניחים כפית מהמלית במרכזו של כל עיגול, סוגרים לחצי סהר ומהדקים היטב.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מגישים חם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©