רק משום שמשהו אינו מוכר, זה לא אומר שקשה לבשל אותו. טוב, אני מבינה שכאשר אתם חושבים על "ארוחת טלוויזיה", קלמרי הם לא הדבר הראשון שצץ בראשכם, אך אני מבקשת מכם לחשוב פעמיים.
אפשר לקנות בייבי קלמרי (טובים יותר מהקלמרי הבוגרים, הגדולים והקשים יותר) באריזות של קפואים, לשמור במקפיא ולהפשיר לפי הצורך. ובשעה שכל מתכון הכרוך בעלי ומכתש נראה כמסובך מדי בסיומו של יום עבודה, הרשו לי לומר לכם שכתישה נמרצת עשויה להיות תרגיל נהדר לשחרור לחצים. אך אם אינכם משוכנעים (והאמינו לי, אני מבינה: עד לאחרונה היה עלי רק לקרוא את המילים "עלי ומכתש" כדי להתמלא חרדה ופחד), אתם תמיד יכולים להשתמש במכשיר חשמלי קטן לטחינת קפה כדי לטחון את מלח הים והפלפל. פלפל טחון מוכן ומלח דק אינם אופציה בלתי אפשרית. לא אעמיד פנים שהם טובים באותה המידה, אך כל עוד אינכם משתמשים באבקת הפלפל שהיא יותר אבקת עיטוש מאשר תבלין ארומטי, זה בסדר גמור.