אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
רטבים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
רוטב עגבניות בסיסי לפסטה
/ פיליס גלזר
ציון גולשים:
(1583 מדרגים)
חומרים
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף סוכר
מלח ופלפל
1 כפית ריחן מיובש
1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©