1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים או 2 תיבוליות בזיליקום של 'קנור'
1/2 כוס שמן זית
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
מרתיחים סיר מלא במים, זורקים את הברוקולי פנימה ומבשלים במשך כ - 10 דקות או עד שהברוקולי רך. מוסיפים לפסטה המסוננת ומערבבים.
מניחים את הבזיליקום או התיבוליות בסיר קטן. מוסיפים את המלח והפלפל ויוצקים מעל את השמן. מביאים לרתיחה. ומערבבים. - את השלב הזה אפשר לעשות גם במיקרו בכלי מתאים.
מוסיפים את השמן החם לפסטה והברוקולי מערבבים טיפה ומגישים.