אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
ציר ירקות
/ גיא רובננקו
ציון גולשים:
(34 מדרגים)
חומרים
2 בצלים בינוניים
2 גזרים
4 גבעולי סלרי כולל העלים, או שורש סלרי בינוני
1 כרשה, החלק הלבן בלבד
1 שורש פטרוזיליה
1 עגבנייה בשלה
2 עלי דפנה
צרור קטן של פטרוזיליה
צרור קטן של שמיר
2-3 ענפי טימין טרי
2 גרגרי פלפל אנגלי
1 כפית גרגרי פלפל שחור שלמים
1 כפית מלח
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
מקרצפים ושוטפים את היטב את הגזר ואת שורש הפטרוזיליה (אין צורך לקלף). חותכים גס את כל הירקות מלבד העגבנייה (משאירים אותה שלמה בבישול).
מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים בצל, גזר, סלרי, כרשה ושורש פטרוזיליה. מטגנים תוך ערבוב על אש גבוהה מספר דקות.
מוסיפים את שאר המרכיבים, יוצקים 2 ליטר מים (רצוי מסוננים או מינרליים) ומביאים לרתיחה.
מקטינים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעה ברתיחה עדינה.
מכבים את הלהבה ומסננים את הציר שהתקבל ומקררים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©