אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סלט בורגול, פטריות ועלים
/ מרב ברזילי
ציון גולשים:
(46 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
1 כוס בורגול גס
200 גרם פטריות קצוצות גס (מומלץ לערבב פטריות שמפניון, פטריות פורטובלו ופטריות יער)
2 עגבניות, קצוצות גס
1/2 בצל סגול, קצוץ גס
8 עלי חסה קרועים לפיסות
2 כפות נענע קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
מיץ מ-1תפוז
מיץ מ-1לימון
2 שיני שום פרוסות
1/4 כוס שמן זית
קמצוץ מלח גס
קמצוץ פלפל שחור
עלים מ-1 גבעול רוזמרין
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מניחים לנוח עד גמר הכנת הסלט.
שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים רותחים או קרים. מכסים ומניחים לבורגול לספוג את המים (5 דקות במים רותחים, 20 דקות במים קרים).
מסננים את הבורגול מהמים ומוסיפים את שמן הזית. מעבירים לקערה ומצננים.
כשהבורגול התקרר מוסיפים לו את הפטריות, הבצל, העגבניות, הנענע והפטרוזיליה. יוצקים את הרוטב ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©