אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
פילה לברק אפוי ביוגורט, נענע וטפנד
/ ניר צוק, קורדיליה
ציון גולשים:
(5 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
6 דגי לברק, מפולטים ונקיים מעצמות
כף טחינה גולמית
כוס יוגורט
צרור נענע
3 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
חופן זיתי קלמטה מגולענים
ראש חסה ערבית, נקי ויבש
אופן ההכנה
טפנד:
שמים במעבד מזון את הזיתים יחד עם השום ותוך כדי טחינה מזלפים את שמן הזית עד לקבלת ממרח זיתים.
יוגורט:
מערבבים כף טחינה גולמית עם כוס יוגורט, מוסיפים נענע קצוצה ומניחים בצד.
דגים:
מסדרים את הדגים על מגש מרופד בנייר אפייה משומן עם מעט שמן, ממליחים ומפלפלים, מושחים את הדגים בציפוי היוגורט שהכנו.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 220 מעלות למשך כ-7 דק'.
חותכים את החסה לרצועות דקיקות, מוסיפים מעט נענע קצוצה, ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
הרכבת המנה:
מניחים את החסה על הצלחת, עליה את הדגים שיצאו מהתנור ומעל ומסביב מזלפים מעט טפנד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©