טפיוקה: בסיר קטן מרתיחים את המים והסוכר עד כדי המסה ומקררים.
לאחר שהמים התקררו, מוסיפים את הנענע הקצוצה ומניחים בצד.
מרתיחים סיר עם מים ושופכים את תחולת שקית הטפיוקה, מערבבים למשך 5 דק', מסננים ושוטפים את הטפיוקה במים קרים.
מרתיחים שוב מים ומחזירים לתוכם את הטפיוקה, מערבבים למשך 10 דק', מסננים ושוב שוטפים במים קרים. מעבירים את הטפיוקה לקערה עם מי הסוכר והנענע.
קרם פרש: מערבבים את היוגורט והשמנת בקערה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים את הקערה למשך יממה על השולחן במטבח (רצוי לערבב את התערובת אחת לכמה שעות). התערובת תסמיך בהדרגה, לאחר מכן מכניסים לקירור והקרם פרש מוכן.
הרכבת המנה: חותכים את המנגו לקוביות ומוסיפים לו מעט נענע קצוצה. מניחים את הטפיוקה במרכז הצלחת, עליה את סלט המנגו ומעליו כפית של קרם פרש, ובתיאבון.