אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
זוקיני
צילום: מיכל וקסמן
פסטה עם עיגולי זוקיני
/ מיכל וקסמן
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
1/2 חבילה פסטה אורצ'ייטה או פסטה קצרה אחרת
6 זוקיני דקים, טריים ומוצקים מאוד, פרוסים לפרוסות דקות
1/4 כוס ממי הבישול של הפסטה
3 כפות שמן זית
1 שן שום, פרוסה דק
1 פלפל שאטה יבש קצוץ (אפשר יותר אם אוהבים ממש חריף)
5-6 ענפים של תימין טרי, רק העלים
להגשה:
50 גרם פקורינו או פרמזן או 100 גרם פטה מפוררת
אופן ההכנה
בסיר גדול מרתיחים מים לבישול הפסטה, ממליחים בנדיבות ומבשלים על פי הוראות היצרן.
מחממים את השמן במחבת רחבה שתוכל להכיל את הזוקיני ואת הפסטה המבושלת.
מטגנים את השום, הצ'ילי ופרוסות הקישואים, עד שהקישואים מתחילים להתרכך אבל נשארים נגיסים (אל-דנטה). מערבבים מדי פעם.
מסננים את הפסטה המבושלת ושומרים 1/4 כוס ממי הבישול.
מוסיפים את הפסטה החמה למחבת עם הקישואים, משקים ב-1/4 כוס ממי הבישול ששמרתם בצד ומערבבים בעדינות.
מחלקים לצלחות הגשה, מגררים פרמזן או פקורינו או מפזרים פטה. מגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©