אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
פילה סלמון, פיסטוק וחמוציות בבצק עלים
/ דנה אלמוסני
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים
1 ק"ג פילה סלמון
800 גרם בצק עלים
100 גרם פיסטוק לא קלוי ולא מומלח, קלוף
100 גרם חמוציות
1/4 כוס סוכר חום
1/3 כפית מלח
6 שיני שום קצוצות גס
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
במחבת קולים מעט את הפיסטוקים, קוצצים גס ומניחים בצד.
על משטח עבודה מקומח, מרדדים את בצק העלים ומעבירים אותו לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מניחים את הדג על הבצק, קרוב לשוליים של אחד הצדדים.
מפזרים בצורה אחידה מעל הדג את הסוכר החום, מלח, שום, פיסטוקים וחמוציות.
אוחזים בקצוות הבצק שאינם סמוכים לדג ומכסים אותו בבצק. צובטים את הקצוות לכל אורך הדג כך שנוצר כיס בצק סגור.
מורחים את הבצק בביצה טרופה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 25-30 דקות.
מוציאים מהתנור, נותנים לדג לנוח כ-5-10 דקות ואז פורסים להגשה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©