ynet - ציר לובסטר - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פירות ים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  ציר לובסטר / איל לביא

ציון גולשים:  (5 מדרגים)
חומרים
שריון ורגליים של 2 לובסטרים טריים
1 גזר בינוני מקולף וחתוך לפרוסות עבות
1 בצל גדול חתוך לחתיכות גדולות
גבעולים חתוכים גס מסלרי אמריקאי 1
4 ענפי תימין טרי
1 כף רסק עגבניות
2 עלי דפנה
3 גרגרי פלפל אנגלי
1 פלפלון קאין מיובש
מעט שמן זית לטיגון
3 ליטרים מים קרים
אופן ההכנה
  1. מחממים את שמן הזית על להבה גדולה ומאדים את הירקות והתבלינים.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות ומאדים דקה או שתיים נוספות. מוסיפים את הלובסטרים ומרסקים אותם בעזרת כף מעץ על מנת שיוציאו את טעמיהם בזמן הבישול.
  3. מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לחום בינוני ומבשלים בבעבוע עדין למשך 45 דקות תוך כדי הסרת הקצף מפני הסיר בכף מחוררת.
  4. מגבירים את האש ומבשלים ברתיחה חזקה כרבע שעה נוספת למיצוי הטעמים ולצמצום כמות הנוזלים לכדי כמחצית מהכמות המקורית (1/2 1 ליטר). מכבים את האש ומניחים לציר להתקרר היטב. מסננים את הציר, ניתן לשמרו בהקפאה עד השימוש.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©