אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סלט בורגול עם עשבי תיבול ופירות יבשים
/ עדי שוורץ
ציון גולשים:
(27 מדרגים)
חומרים
1/2 1 כוסות בורגול עבה, מושרה כשעה במים חמים
להקפצה:
שמן
1 בצל קצוץ
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
מלח ופלפל
לסלט:
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור עירית קצוצה
חופן נענע קצוצה
צרור בצל ירוק קצוץ
חופן אגוזי קשיו קלויים וקצוצים
חופן משמשים מיובשים קצוצים
חופן חמוציות קצוצות
לרוטב:
2 כפות שמן זית
מיץ וקליפת מגוררת מ-1 לימון
2 כפיות דבש
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים ווק ללא שמן באש בינונית כ-5 דקות. יוצקים מעט שמן ומקפיצים את הבצל למשך כ-2-3 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את הגזר ומקפיצים יחד עוד כ-3 דקות. מוסיפים את התבלינים וטועמים. מעבירים לכלי נפרד ומניחים לצינון.
מערבבים יחד את הבצל והגזר המוקפצים עם עשבי התיבול הקצוצים, הבורגול המסונן והפירות היבשים.
בקערה קטנה טורפים בעזרת מטרפה את כל חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד.
שופכים את הרוטב לסלט, מתקנים תיבול ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©