אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מרק עגבניות ולחם איטלקי
/ מנה שטרום
מרק עגבניות פיקנטי עם חתיכות לחם
ציון גולשים:
(27 מדרגים)
חומרים (-2 מנות)
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום קצוצות דק
1 פלפל אדום חריף, חצוי לאורכו ללא הגרעינים
2 קופסאות עגבניות תמר קלופות
1/2 כוס יין לבן
ליטר מים
1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
1/2 לחם מחמצת, שחור או לבן, בן יומיים, ללא הקרום וחתוך לקוביות
שמן זית נוסף לתיבול
אופן ההכנה
מטגנים בתוך סיר למרק את השום הקצוץ והפלפל החריף בשמן זית.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומרסקים בעזרת כף עץ.
מוסיפים את היין הלבן עד לאידויו.
מוסיפים ליטר מים ואת עלי הבזיליקום. מבשלים כחצי שעה, מוסיפים מלח ופלפל.
מערבבים עם מטרפה עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את קוביות הלחם, מתבלים בשמן זית, ומגישים מיד.
ניתן להכין את מרק העגבניות מראש. את הלחם יש להוסיף לפני ההגשה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©