אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת פרג
/ ליאור אדרי
ציון גולשים:
(83 מדרגים)
חומרים
5 ביצים מופרדות
250 גרם סוכר ועוד 80 גרם להקצפת החלבונים
270 גרם פרג טחון, טרי מאוד
70 גרם אגוזי מלך טחונים דק
30 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
קליפה מגוררת משני לימונים
80 מ"ל ברנדי או רום
250 גרם חמאה
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
מניחים את החמאה ו - 250 גרם סוכר בקערת המיקסר ומקציפים במשך 10 דקות. מוסיפים את החלמונים בהדרגה ומקציפים 10 דקות נוספות. מוסיפים את הברנדי או הרום ואת תמצית הוניל.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הפרג, אגוזי המלך, קליפת הלימון ואבקת האפייה.
יוצקים את תערובת החמאה והביצים לקערת הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מקציפים את החלבונים עם 80 גרם סוכר לקצף יציב, אך לא יבש. מעבירים שליש מהקצף לקערת העיסה ומערבבים. מוסיפים את שאר הקצף ומקפלים בעדינות.
משמנים שתי תבניות אינגליש קייק ויוצקים לתוכן את העיסה. אופים בתנור שחומם מראש ל – 175 מעלות צלזיוס, במשך 45-50 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©