אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פשטידת פסטה וגבינות
/ איילת בן-יוסף
ציון גולשים:
(447 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 חבילת פסטה (500 גרם) - פנה או קרניים, מבושלת לפי הוראות היצרן
1 גביע קוטג'
2 ביצים
חופן גבינה צהובה מגוררת
1/2 גליל גבינת פרומעז או 100 גרם גבינת מוצרלה, או 100 גרם גבינת "חמד"
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים פסטה, קוטג', ביצים וגבינה צהובה.
יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים למעלה את הגבינות הנותרות.
אופים כ-20 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפה מזהיב.
אופציות לגיוון:
- בצל מטוגן אחד ילך טוב במיוחד אם יש לכם שאריות של גבינות בעם בצל מעושן .
- לגבינות עם עשבי תיבול אפשר להוסיף עוד עשבים טריים.
- עגבניות מיובשות, זיתים, אנשובי וצלפים הולכים יופי עם המאפה הזה - כולם ביחד וכל אחד לחוד
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©